Privatlivspolitik

Ved besøg på Boxify’s hjemmeside accepterer du denne privatlivspolitik. Når du besøger Boxify’s hjemmeside indsamlers oplysninger om dig ved brug af cookies som du accepterer og ved at du selv afgiver oplysninger.

  1. Personoplysninger

1.1. Hvad er personoplysninger?

Boxify beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en af vores hjemmesider eller når du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve, eller beder os om at kontakte dig. Det er primært oplysninger såsom navn, adresse, postnummer, email, telefonnummer. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service, er obligatoriske oplysninger tydeligt markeret på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

1.2. Opbevaring af personoplysninger

Når du køber tjenester på en af vores hjemmesider, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation ifm. betaling, levering, en eventuel fortrydelsesfrist og/eller reklamationsret. Du kan have oplyst dine oplysninger ved tilmelding til nyhedsbreve eller i forbindelse med udfyldelse af en kontaktform.

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er abonnent eller tilmeldt til at modtage vores nyhedsbreve og så længe det er nødvendigt for os at overholde eventuelle juridiske forpligtelser. Herefter vil vi efter anmodning slette dine oplysninger.

1.3. Hvad bruger Boxify personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges indledningsvist til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Boxify og vores samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig og dine præferencer. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan Boxify bruge de indsamlede oplysninger til at målrette og tilpasse den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

1.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang. Disse er placeret i kontrollerede faciliteter/omgivelser, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre, på ulovlig vis tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige løbende. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden, så du altid har adgang til den opdaterede og gældende version. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig naturligvis besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik, bedes du sende en e-mail eller ringe til os på de adresser og telefonnumre, som fremgår af hjemmesiden.

 

Boxify ApS

Sidst opdateret 11.07.2018